Sok munka, szorgalom, kitartás...

Szeretnék néhány fo ntos dolgot elmondani magamról és a társadalmi munkákról, amit saját magam hoztam létre, kb. 2013. őszén.

Akkor kezdődött az egész, amikor elkezdtem a Szentes Városi Rendőrkapitányságnak segíteni a "közlekedési munkákban", mert túl sok szabálysértő mozog ebben a városban és ennek köszönhetően az egyik rendőrségi alkalmazott engemet felajánlott a Szentesi Polgárőrségnél, mert tudja rólam, hogy szeretek biztonságosan közlekedni és másoknak is ezt akarom biztosítani a magam részéről, ahogyan éppen tudom és a polgárőrség segítségével is. Azóta, amióta ott dolgozok, elkezdtem a BRFK-val is felvenni a kapcsolatot és mostmár az összes Magyar Hatóság irányába elküldtem rengeteg hivatalos levelet, hogy a sok, rosszul közlekedő személyeket "büntessük és ritkítsuk" meg, mert ők az okai, ha belesetek és problémák adódnak az utakon. Abban is nagyon byzok, hogy a bűnözők ellen is fel tudjunk lépni, mi magyarok. Mivel mások ezt nem fogják megtenni helyettünk.

A Szentes Városi Rendőrségnek elvittem az A4-es papírra lerajzolt térképet, ahol mindig sok a szabálytalanság és a törvénysértő személy.

Ezen munkák mellett dolgozok még a Szentesi Pankotai Agrár ZRt.-nél, ahol állatgondozó és udvaros vagyok, de még a szentesi tanyagondnokság egyik alkalmazottjának is segítek mindenben, amit éppen tudok.

Az életem 2011. december 9.-e és 2013. június 8-a közötti szakaszában egy kellemetlen helyzetbe belekerültem, de azóta sokminde nt másképpen látok és másképpem is csinálok, mert nemcsak a hatóságoknak segítem a munkájukat, hanem az "öregkori éveimre" is gondolva még havonta négyféle biztosítást is fizetek 61000,- ft-jával. Ebből jelenleg még 46000-et fizetek, de a többit is hamarosan megkezdem 15 évig.

Mindig sokat szoktam Mountain Bike-kal közlekedni a közutakon, éppen ezért a biztonság érdekében döntöttem úgy, hogy a hatóságokkal együtt akarok működni.

Mindenkinek jó olvasást kívánok.

Üdvözlettel: Gumikacsa!