Az ÖKA 2 napos (17 tanórás) Civil szervezetek felkészítése önkéntesek fogadására (Önkéntes menedzsment képzés) nyilvántartásba vételi szám: E-001027/2015/D001 képzést szervez azoknak a civil szervezeteknek, vagy állami, egyházi, önkormányzati fenntartású intézményeknek, akik már együttműködnek önkéntesekkel vagy tervezik az önkéntesek fogadását. A képzés lehetőséget ad az önkéntesekkel való programszerű együttműködésekhez szükséges ismeretek elsajátítására és támpontokat nyújt az önkéntes program fejlesztéséhez, kidolgozásához.

 

A képzés időpontja, helyszíne: 2019. március 27-28.,  Budapest

Jelentkezési határidő: 2019. március 21.

Részvételi díj: Early bird akció március 10-ig br. 20.000 Ft/fő március 10-21. között br. 25.000 Ft/fő

 

A képzési program a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről alapján megfelel a részben vagy egészben központi költségvetés vagy európai uniós forrás terhére megvalósuló támogatott képzés előírásainak is, így a részvételi díj az EU-s vagy központi költségvetésből finanszírozott pályázatokból fedezhető.

 

 

Miben segíthet a képzés?

Idézet Ruzsits Ágnes Veronika (Szépművészeti Múzeum) korábbi képzés résztvevő visszajelzéséből: „..A tréningen részt vevő mind hasonló tapasztalattal és érdeklődési körrel rendelkező emberek közös pozitív gondolkodása az önkéntesség iránt egy jó alaphangot adott a képzésnek, és ez nagyon jó érzéssel töltött el a legelső pillanattól fogva. A részt vevők mindegyike egy-egy az önkéntességgel kapcsolatban álló intézményt, civil szervezetet képviselt. Egy már működő önkéntes programot szeretett volna új alapokra helyezni vagy fejleszteni; esetleg kiépíteni, megalapozni, melyhez a képzésben részt vevő önkéntes koordinátorokkal való együttműködés is hozzájárult. A képzés során, interaktív módon vettünk részt a feladatokban és együtt, így egy együttes munka eredményeként jutottunk el a megoldásokig, ami a közös munka élményét jelentette nekem….

A képzés nagyban hozzájárult az önkéntes programról, mint egészről, való tudatos gondolkodásomban. Lehetőséget adott más szervezetekkel való tapasztalatcserére és ebből adódóan megfogalmazni olyan célokat, melyek a mi önkéntes programunk hasznára is válhatnak.”

 

 

Jelentkezés a csatolt Jelentkezési lap beküldével a kepzes@onkentes.hu e-mail címre.

További információ: Nagy Brigitta Önkéntes Központ Alapítvány 06-20-3579-700 és a fenti e-mail címen

Részletek a csatolt dokumentumokban.

Önkéntes program beszámolók

E-on önkéntesek Berhidán

2015. Június 02-án az E-on munkatársai a Berhidán lévő Süni ovit újították fel.

Sok munka, szorgalom, kitartás...

Szeretnék néhány fo ntos dolgot elmondani magamról és a társadalmi munkákról, amit saját magam hoztam létre, kb. 2013. őszén.

Kiteljesítő önkéntesség

Gyakornokságom során rengeteg kreatív feladatot végezhettem a projectek kapcsán.

Lendület a karrieremben

Negyedéves pszichológus hallgatóként azért kerestem gyakorlati helyet, hogy az egyetemi elméleti oktatás mellett gyakorlati tapasztalatokat szerezhessek.

hét. ked. sze. csü. pén. szo. vas.
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Önkéntes külső menü