ADÁSNAP 2017- CSATLAKOZZON ÖN IS VÁLLALATÁVAL!

2017. MÁJUS 26.(ESŐNAP JÚNIUS 9.)

 

 

„A Business in the Community (BITC) brit üzleti szervezet által meghirdetett Give&Gain Day az Egyesült Királyságban a munkahelyi önkéntesség napja. Minden évben 2008 óta egyedülálló lehetőséget biztosít a vállalatoknak, hogy a közösségek érdekében tevékenykedjenek. 2011-ben a BITC globális szintre terjesztetteki a programot, melyhez elsők között csatlakozott a Hungarian Business Leaders Forum és az Önkéntes Központ Alapítvány

 

Tavalyi évben az Adásnap2016-hoz csatlakozó vállalatok közül Antenna Hungária Zrt, Coca-ColaHBC Magyarország Kft., E.ON Hungária Zrt.,Intervet Kft., MSD Pharma Hungary Kft., Prologis HungaryManagement Kft., Raiffeisen Bank Zrt., KPMG Magyarország, Vodafone Magyarország Zrt., Vodafone Szolgáltató Központ Budapest Zrt. bízta ránk önkéntes programjának megszervezetését.

 Vállalati partnereink igényeire reflektálva az Önkéntes Központ Alapítvány 2017-ben is meghirdeti vállalati önkéntes napját, ahol több vállalat munkatársai közösen végeznek önkéntes tevékenységet egy helyszínen a nemzetközi kezdeményezéshez csatlakozva.

 TERVEZETT HELYSZÍN- KŐRÖSI CSOMA SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM

Az iskola a 80-as évek elején az akkor odaépült lakóteleppel együtt készült el. 1992-ig csak általánosiskolaként működött. Akkor alapították meg agimnáziumi tagozatot is. A két épület együttesből álló iskola régi épülete még a 19. sz végén az akkori Rákoskeresztúr önálló település iskolájának épült és működött. A falusias környezet lebontása és a lakótelep megépítése során a régi iskola megmaradt, és melléépült a mostani főépület, melyet az elmúlt időkben EU-sforrásokból kívülről szigeteltek, de a belső területek és az épületekhez tartozó udvarok továbbra is felújításra szorulnak.

A vállalati önkéntes napot minimum 30 fő részvételével, vállalatonként pedig minimum 10 fő jelentkezésével tudjuk megtartani.

A vállalati önkéntes napra a jelentkezéseket 2017. április 28-ig várjuk az alábbi elérhetőségeken:

Farkas Emese farkas.emese@onkentes.hu 

Tarcsai Judit tarcsai.judit@onkentes.hu 06-20-801-57-77

Csatolt állományok: 
application/pdf ikonAdasNap_2017.pdf