Legfrissebb önkéntes lehetőségek

Bács-Kiskun megye, péntek, 2020, július 10 - csütörtök, 2020, július 16
A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány a hátrányos helyzetű tehetséges fiatalok számára szervez tehetségazonosító, tehetségfejlesztő programokat és táborokat. Ez irányú tevékenységét főleg önkéntesek segítségével végzi. Az alapítvány 2008 óta rendezi meg nyári természettudományos és művészeti táborait nehéz körülmények között élő, általános iskolás, 5-8. osztályos, természettudományok vagy különböző művészeti ágak iránt komoly érdeklődést és tehetséget mutató gyermekek részére. Célunk a természettudományok összefüggéseinek megtapasztalása, a környezettudatos szemléletmód kialakítása, a művészeti ágak (tánc, színház, képzőművészet) kapcsolódásainak megtapasztalása és az önálló „alkotói én” felfedezése. 2020-as táboraink témája az ÖSSZJÁTÉK. A természettudományi és a művészeti táborunkba keresünk olyan 20. életévüket betöltött lelkes jelentkezőket, akik az alábbi feladatkörök valamelyikét vállalják: műhelyvezető (komplex természettudományi műhely, irodalmi műhely, tánc műhely, képzőművészeti műhely, dráma műhely, média műhely); műhelyasszisztens (komplex természettudományi műhely, irodalmi műhely, tánc műhely, képzőművészeti műhely, dráma műhely, média műhely); szabadidőszervező és szabadidőszervező-fotós. Ha szeretnél 10 – 14 éves tehetséges fiatalok társaságában lenni, gyakorlati tapasztalatokat szerezni a nehéz élethelyzetben élő tehetséges fiatalok azonosítása, fejlesztése terén, egy önfejlődő, dinamikus csapat tagja lenni, átadni a saját tehetségedből, tudásodból JELENTKEZZ KÖZÉNK! Március 1-ig várjuk jelentkezésedet a http://messzehangzo.hu/index.php/2020/01/11/meta-nyari-tabor-2020-onkentes-felhivas/ oldalról elérhető űrlapon. A jelentkezési lapok alapján kiválasztott önkénteseket március 21-re egy budapesti interjúra hívjuk. Ezt követően a velünk táborozó önkéntesek felkészítő hétvégén vesznek részt április 24-26-án.
Budapest, hétfő, 2020, június 29 - péntek, 2020, július 3
Óvodás és iskolás gyerekek nyarát teheted szebbé segítségeddel. Táborainkban 4-9 éves gyermekek vesznek részt, ahol a falmászás mellett kézműves és sportprogramot biztosítunk 24 főnek. Fontos elvárás a segítőkészség, nyitottság, a türelmes hozzáállás a gyerekekhez. Feladatod lesz a falmászó tevékenységen kívüli foglalkozások és étkezések lebonyolításában való aktív segítség (elő és elpakolás, gyerekek segítése a sportban, vagy a kézművességben). Mindezt egy vidám fiatal csapat tagjaként. További információ : https://hoparduc.hu/tabori-onkentes-jelentkezes
Budapest, vasárnap, 2019, december 8 - csütörtök, 2020, december 31
Ha szeretsz történeteket hallgatni és megosztani másokkal, ha jól írsz, készítettél már érdekes interjúkat, amik megjelentek, akkor ez a feladat téged vár. - A Nőtárs Alapítvány szeretné megvalósítani, hogy a nőicivil szervezetek vezetőivel elkészüljenek olyan interjúk, amik bemutatják a szervezetek működését, programjait, sikereiket és kudarcaikat, eredményeiket és nehézségeiket. Segítve a nőicivil szervezetek működését és újabb támogatókat megszólítani számukra. Ehhez keresünk interjúkészítő önkénteseket. - Érdekel a feladat? Akkor várjuk jelentkezésed a következő rövid online adatlap kitöltésével: [http://bit.ly/Notars-Onkentesek-adatlap] (Ha a link nem kattintható, másold be a böngésződbe.) - Köszönjük. : ))
Budapest, szombat, 2019, november 9 - szerda, 2020, április 1
Társadalmi célú kommunikációval és esélyegyenlőségi filmek készítésével foglalkozó, budapesti civil szervezet számára már előzetesen elkészített design alapján egy adminfelületen keresztül frissíthető honlap elkészítése (testre szabása) majd a későbbiekben az üzemeltetésében és esetleges fejlesztésében történő időszakos közreműködéshez keresünk önkéntest. A honlap rendkivül ötletes kialakítású és magas színvonalú kép és videó anyagok adják a tartalom zömét, így a későbbiekben referenciaként is felhasználható. Az előzetes terveknek megfelelő elkészítés esetén a honlapot nevezni fogjuk a 2020-as Az Év Honlapja versenyre is, így a fejlesztő számára a referencia értéke a lapnak még nagyobb lehet. (2011-ben már egyszer elnyertük Non-profit kategóriában Az Év Honlapja címet, de az a honlapunk már nem elérhető.) Érdeklődés esetén kérlek e-mailbe az eszakitampont@gmail.com címen vedd fel velünk a kapcsolatot.
Budapest, hétfő, 2019, október 28 - hétfő, 2019, november 4
Kb. 20 fős magyarországi rendezvényhez helyszín keresése. Pontos paraméterek megadása jelentkezés után (átlagos feltételek, nincs speciális feltétel).
Ezúton szeretnénk felajánlani Balatonfüreden egy Ökoház rendezvényhelyszínként való térítésmentes használatát elsősorban civil szervezeteknek. További feltételek, részletek és jelentkezési lap a csatolmányban találhatóak.
Budapest, kedd, 2019, október 8 - szombat, 2020, október 31
Az alapítvány tehetségfejlesztő programjához támogatások, adományok gyűjtése.
Budapest, kedd, 2019, október 8 - szombat, 2020, október 31
Az alapítvány rendezvényein való részvétel. Játékmesteri, kézműves, animátori és szervezői feladatok ellátása.
Budapest, kedd, 2019, október 8 - szombat, 2020, október 31
Az alapítvány családi rendezvényeinek és játszóházainak megszervezése, koordinálása. Cégekkel, iskolákkal, rendezvényszervező irodákkal való kapcsolattartás.
Budapest, péntek, 2019, szeptember 20 - hétfő, 2019, november 11
Ha szeretsz gondolatokat, célokat, feladatokat és eseményeket vizuálisan megjeleníteni; már van tapasztalatod grafikai anyagok elkészítésében; szereted a harmóniát és jó az ízlésed, esetleg ismered a Canva.com eszközeit, akkor ez a feladat téged vár. - A Nőtárs Alapítvány kommunikációs tevékenységeit támogató vizuális anyagokra van szükségünk. Ezek elkészítéséhez keresünk grafikus önkéntest. - Érdekel a feladat? Akkor várjuk jelentkezésed a következő rövid online adatlap kitöltésével: [http://bit.ly/Notars-Onkentesek-adatlap] (Ha a link nem kattintható, másold be a böngésződbe.) - Köszönjük. : ))