Legfrissebb önkéntes lehetőségek

Budapest, vasárnap, 2024, június 16 - kedd, 2024, június 18
Hat A4-es oldalnyi angol nyelvű szöveg lefordítása magyarra. A szöveg nem tömör, több táblázat és felsorolás is tagolja. Témája: tanulmányúttal kapcsolatos információk résztvevő tanároknak. Határidő: 2024.06.18. (lehetőség szerint). A fájlt a jelentkezést követően küldjük emailben.
Budapest, péntek, 2024, május 24 - szombat, 2024, május 25
Alapítványunknak, ahol tucatnyi nagyon lelkes, de mind fogyatékkal élő kolléga dolgozik, önkéntes segítő munkatársakra volna szüksége, két napra. A hangulatos budapesti Belvárosi Fesztivál Piknikre keresünk segítőt vagy segítőket, május 24-25-re. Rendszeresen ott vagyunk kézműves vásárokon, ahol a kollégáink által készített gyönyörű kreatív tárgyakat áruljuk. Itt munkatársunknak, Évinek sokszor egyedül kell helytállnia. (A bevételeket alapítványunk működésére fordítjuk.)
Budapest, péntek, 2024, május 10 - szombat, 2024, május 11
Sziasztok! 2024. május 10-én (délután) és 11-én (egész nap) a Magyar Élelmiszerbank jóvoltából a Nagy Tavaszi Adománygyűjtés keretein belül élelmiszergyűjtésen vesz részt intézményünk a Baptista Integrációs Központ Családok Átmeneti Otthona. A gyűjtés a nálunk lakó családok számára történik. Ehhez a szuper közösségi programhoz keresünk lelkes résztvevőket, akik segítenek a tartós élelmiszerek gyűjtésében. Főbb feladatok: szórólapozás bejáratnál, élelmiszerek átvétele, rendszerezése Iskolai Közösségi Szolgálatra is elszámolható! A helyszín: XI. kerület, Soproni úti ALDI további információért írj a bikcsao.onkentes@orszik.hu email címre! Majd utána telefonon is felvesszük Veletek a kapcsolatot. :) Várjuk jelentkezéseteket!
Budapest, kedd, 2024, április 2 - szerda, 2025, április 2
A Névtelen Utak Alapítványnál azért dolgozunk, hogy a szexuális kizsákmányolás és a prostitúció áldozatává vált nők felépüljenek, visszakapják méltóságukat és a szabadságot, és társadalmunk teljes értékű tagjaként új, önálló életet kezdjenek. Alapítványunk keresztény alapértékeken nyugszik. Olyan női szolgálótársat keresünk hosszútávra (min.1 év), aki szeretettel szolgálna olyan túlélő nők felé, akik szexuális kihasználás áldozataivá váltak. Bentlakásos szolgálat Az ideális jelölt: meg tudja fogalmazni személyes motivációját vállalja a szolgálatra való felkészülést (kb.3 hónap) bejelentett állandó nappali munkával rendelkezik rendezett életet él vállalja, hogy a felépülésben lévő nőkkel egy házban él, és szeretettel segíti őket a felépülésben kulturális mentorként Elvárások: titoktartás vállalása megbízhatóság felelősségteljes hozzáállás ajánlólevél motivációs levél: hogyan, mióta érint meg, foglalkoztat a bajba jutott nők sorsa, élethelyzete, esetleg korábban is vállaltál-e feladatot nőket segítő szolgálatnál, mi volt a feladatod, szereped? Előnyt jelent: ha már megkezdted önismereti utadat ha több közösségnek is tagja vagy (ez fontos a személyes jóllét fenntartása miatt) van hobbid vannak az életedben olyanok, akikre számíthatsz (pl. barátok) Amit kínálunk: ingyenes lakhatás szupervíziós támogatás bérlet ösztöndíj Jelentkezni az info@nevtelenutak.com e-mail címen tudsz motivációs levél és önéletrajz beküldésével. Kérdésekkel is bátran fordulj hozzánk ezen az e-mail címen. Nagyon várjuk a leveledet!!! :) www.nevtelenutak.hu
Budapest, hétfő, 2024, február 5 - kedd, 2024, december 31
“Lelkisegély chat program” projektünkhöz keresünk önkénteseket projekt koordinátor pozícióra. Feladatok: a projekt csapat összefogása és támogatása, a projekt feladatainak nyomon követése, határidők betartatása, online platformokra poszt ötletek megfogalmazása, részvétel a projekt lebonyolításában és különböző szervezési feladatokban. Gyakorolható készségek: projekt menedzsment, scrum masteri kompetenicák, folyamatfejlesztés, kommunikációs és vezetői készségek, online paltformok kezelése (Trello, Discord, Google Meet). Ha úgy érzed, hogy TE vagy, akit keresünk, várjuk önéletrajzod és motivációs leveled az iroda@kamaszter.hu e-mail címre. Bővebb információ: kamaszter.hu
Budapest, hétfő, 2024, február 5 - kedd, 2024, december 31
“Lelkisegély chat program” projektünkhöz keresünk önkénteseket projekt asszisztensi pozícióra. Feladatok: a projekt lebonyolításában való részvétel, a vezetők munkájának a támogatása együttműködések kialakítása kapcsolattartás iskolákkal, civil szervezetekkel, rendezvények szervezésében való közreműködés. Gyakorolható készségek: kommunikációs készségek, projekt menedzsment, rendezvényszervezés, online platformok kezelése (Trello, Discord, Google Meet). Ha úgy érzed, hogy TE vagy, akit keresünk, várjuk önéletrajzod és motivációs leveled az iroda@kamaszter.hu e-mail címre. Bővebb információ: kamaszter.hu
Budapest, hétfő, 2024, február 5 - kedd, 2024, december 31
Keressük új csapattagunkat SOCIAL MEDIA CONTENT CREATOR pozícióra! Mik lennének a feladataid a csapatban? az Alapítvány social platformjainak napra készen tartása, az Alapítvány csoportjaiban és projektjeiben történt eseményekről posztok készítése (heti 2), elkészült posztok ütemezése. Ha úgy érzed, hogy TE vagy, akit keresünk, várjuk önéletrajzod és motivációs leveled az iroda@kamaszter.hu e-mail címre. Bővebb információ: kamaszter.hu
Budapest, szerda, 2024, január 24 - szombat, 2024, március 2
Csatlakozz csapatunkhoz, és segíts jobb hellyé tenni a világot a hallássérültek számára! Adminisztratív munkában jártas megváltozott munkaképességű munkatársat keresünk. A számitógép felhasználó szintű ismerete szükséges, hasonlóan a közösségi média, az online megjelenési formák ismerete és számlák adatainak megértése, adminisztrálása. Olyan lelkes és elkötelezett munkatársat keresünk, aki eme adminisztratív feladatokban otthonosan mozog, és megváltozott munkaképességű személyként szeretne értékes hozzájárulást tenni közösségünk életéhez. Légy a változás része, csatlakozz hozzánk ma!
Budapest, szombat, 2023, november 4 - hétfő, 2025, november 17
A BHRG Alapítvány rendezvényeire keresünk fotósokat, akik alkalomszerűen segítenek egy egy eseményen, pl. konferencián, képzésen készítenek fényképeket.
Budapest, szombat, 2023, november 4 - hétfő, 2025, szeptember 1
Az Alapítvány nyaranta 3-4 fejlesztő tábort szervez Budapest 3. kerületben, eltérő fejlődésű gyermekeknek 5 napon keresztül. Kiváló lehetőség a TSMT/HRG módszertan megismerésére, az önkéntesek a csoportos fejlesztéseken is részt vehetnek. A táborban önkéntesek segítenek a gyerekeknek öltözni, étkeztetni, foglalkozásokat tartani, zenélni. A tábor előtt felkészítő képzést tartunk, melyen szükséges részt venni, illetve orvosi igazolás is szükséges.