Legfrissebb önkéntes lehetőségek

Az önkéntesek feladata az egyszülős családban élő gyermekek korrepetálása. Az órák helyszíne az Egyszülős Központ. A felzárkóztató órák koordinálását a központ munkatársai végzik.
Budapest, szombat, 2019, február 2
A túra rajtjában kell igazolófüzeteket kitölteni kézzel. A célba érkezők fogadása, bélyegzés, oklevél kitöltés. Ellenőrzőponton az erdőben túrázók fogadása, bélyegzés. A célban zsíros kenyér és szörp készítése, osztása.
Budapest, szombat, 2018, október 27
Nappali melegedőnkben konyhai, mosókonyhai feladatok ellátása, reggeli (szendvicskészítés)készítés és kiosztás. Ebéd kiosztás. Mosókonyhai feladatok ellátása.Reggel: 7:00-18:00-ig. Lehet vállalni egy-két órát is. Honlapunkon több infő rólunk: www.csakegyet.hu
Budapest, kedd, 2018, november 6 - péntek, 2018, november 9
Pályázati projekt jelentkezőinek telefonos megkeresése, tájékoztatása
Budapest, szombat, 2018, szeptember 29 - kedd, 2019, december 31
Ha te is szeretnél részt venni a társadalmi felelősségvállalásban, szeretnél segíteni a gyermekvédelmi munkában, de könnyebben találod meg a hangot korodbeliekkel, mint gyerekekkel és jobban kedveled a nyugalmat, mint a gyerekzsivajt, akkor ez a neked való önkéntes munka. Mi lenne a feladat… • adatrögzítés, adatkeresés, adatellenőrzés • iratrendezés (iratok pakolása, dobozolása), • levéltári anyagok kiadása és visszavételezése. Téged várunk, ha: • megbízható és felelősségteljes vagy, • jellemző rád a precizitás és az alkalmazkodóképesség, • nem okoz gondot alkalmanként a könnyű fizikai munka. Hogyan jelentkezhetsz? Ha felhívásunk felkeltette az érdeklődésedet, küldd el kitöltve a mellékelt jelentkezési lapot a simardi.judit@tegyesz.hu e-mail címre. Bővebb információért fordulj hozzánk bizalommal a +36 20 247 3576 telefonszámon.
Budapest, szombat, 2018, szeptember 29 - kedd, 2019, december 31
Ha te is szeretnél részt venni a társadalmi felelősségvállalásban, szeretnél segíteni a gyermekvédelmi munkában, de könnyebben találod meg a hangot korodbeliekkel, mint gyerekekkel és jobban kedveled a nyugalmat, mint a gyerekzsivajt, akkor ez a neked való önkéntes munka. Számítógépes ismeretek oktatása: • Excel alapjai • Excel függvények • Word alap és haladó • Windows használat alapjai. Téged várunk, ha: • türelmes vagy, • szereted ezeket az irodai alkalmazásokat és szívesen magyarázol róluk, • van heti 2-3 óra szabadidőd. Mit nyújthat neked az önkéntes munka? • szakmai légkört, • tapasztalatszerzés, • önkéntes szerződést kötünk veled, így tevékenységedet később önéletrajzodba is bele tudod írni, • sikeres együttműködés végeztével referencia- és ajánlólevelet írunk neked. Hogyan jelentkezhetsz? Ha felhívásunk felkeltette az érdeklődésedet, küldd el kitöltve a mellékelt jelentkezési lapot a simardi.judit@tegyesz.hu e-mail címre. Bővebb információért fordulj hozzánk bizalommal a +36 20 247 3576 telefonszámon.
Hétköznaponként vagyunk nyitva. Reggel 7:00-8:00 között: kávékészítés, szendvicskészítés, 8:00-9:30 között: reggeli osztás rászoruló embereknek (intézményen belül) 9:00-11:30 között: mosókonyhai feladatok ellátása (ruharendezés, mosógép-, szárítógép elindítása) 11:50-13:30: 110 ebéd kiosztása rászoruló embereknek (intézményen belül) Emellett adományrendszerezésre is van lehetőség. További infó: www.csakegyet.hu
Budapest, csütörtök, 2018, szeptember 6 - szombat, 2019, június 15
Pécelen végzett tanulást támogató programunkba keresünk önkénteseket péntek, szombati csoportos foglalkozásokban való részvételre, otthoni feladatlap készítésre, vagy szabadon választott hétköznapokon, heti egy alkalommal, egy gyermek folyamatos mentorálására. Jelentkezni lehet a varazskulcskozosseg@gmail.com címen.
A Szubjektív Értékek Alapítvány szeptember 11-i konferenciájának szervezéséhez segítségnyújtás: kisebb logisztikai feladatok a helyszínen, vendégek fogadása és regisztrálása, kávészünet és szendvicsebéd lebonyolításában segítségnyújtás, konferenciaanyagok kihelyezése. Időpont: 2018. szeptember 11. 9-17.h (rövidebb időintervallumokra is lehet jelentkezni). Helyszín: CEU. (Téma: ifjúsági radikalizáció.)
Budapest, kedd, 2018, szeptember 4 - péntek, 2021, december 31
Egyesületünk szakmai cikkek, kutatási eredmények fordítására keres önállóan dolgozni tudó angol, német vagy francia nyelven beszélő önkénteseket. A fordítói tevékenység otthon végezhető, online kapcsolattartás keretében.