Legfrissebb önkéntes lehetőségek

Budapest, kedd, 2018, november 6 - péntek, 2018, november 9
Pályázati projekt jelentkezőinek telefonos megkeresése, tájékoztatása
Budapest, szombat, 2018, szeptember 29 - szerda, 2018, október 31
Jelentkezz, ha fontosnak tartod, hogy a gyerekek is elmondhassák a véleményüket szívesen dolgoznál egy olyan projekten, ami segíti a gyerekek részvételét a gyerekjogok képviseletében, van kutatási tapasztalatod, könnyen olvasol és írsz angolul, részt tudsz venni egy egyéves munkában. A projekt során szakmai partnereinkkel közösen felmérést indítunk a gyerekek véleményéről, bemutatjuk az eredményeket, szakmai és kommunikációs anyagokat készítünk, mindezt az alapítvány diák önkénteseinek, a gyermekjogi követek aktív részvételével. (Róluk itt olvashatsz bővebben.) Küldd el önéletrajzodat és egy rövid bemutatkozó levelet arról, hogy miért érdekel ez a lehetőség. Címünk: hr@hintalovon.hu. A tárgyba légyszi írd bele: projektasszisztens önkéntes jelentkezés. Az önkéntes munka átlagosan heti 16 órát vesz igénybe, melyből 6 óra a budapesti irodánkban történik.
Budapest, szombat, 2018, szeptember 29 - kedd, 2019, december 31
Ha te is szeretnél részt venni a társadalmi felelősségvállalásban, szeretnél segíteni a gyermekvédelmi munkában, de könnyebben találod meg a hangot korodbeliekkel, mint gyerekekkel és jobban kedveled a nyugalmat, mint a gyerekzsivajt, akkor ez a neked való önkéntes munka. Számítógépes ismeretek oktatása: • Excel alapjai • Excel függvények • Word alap és haladó • Windows használat alapjai. Téged várunk, ha: • türelmes vagy, • szereted ezeket az irodai alkalmazásokat és szívesen magyarázol róluk, • van heti 2-3 óra szabadidőd. Mit nyújthat neked az önkéntes munka? • szakmai légkört, • tapasztalatszerzés, • önkéntes szerződést kötünk veled, így tevékenységedet később önéletrajzodba is bele tudod írni, • sikeres együttműködés végeztével referencia- és ajánlólevelet írunk neked. Hogyan jelentkezhetsz? Ha felhívásunk felkeltette az érdeklődésedet, küldd el kitöltve a mellékelt jelentkezési lapot a simardi.judit@tegyesz.hu e-mail címre. Bővebb információért fordulj hozzánk bizalommal a +36 20 247 3576 telefonszámon.
Budapest, szombat, 2018, szeptember 29 - kedd, 2019, december 31
Ha te is szeretnél részt venni a társadalmi felelősségvállalásban, szeretnél segíteni a gyermekvédelmi munkában, de könnyebben találod meg a hangot korodbeliekkel, mint gyerekekkel és jobban kedveled a nyugalmat, mint a gyerekzsivajt, akkor ez a neked való önkéntes munka. Mi lenne a feladat… • adatrögzítés, adatkeresés, adatellenőrzés • iratrendezés (iratok pakolása, dobozolása), • levéltári anyagok kiadása és visszavételezése. Téged várunk, ha: • megbízható és felelősségteljes vagy, • jellemző rád a precizitás és az alkalmazkodóképesség, • nem okoz gondot alkalmanként a könnyű fizikai munka. Hogyan jelentkezhetsz? Ha felhívásunk felkeltette az érdeklődésedet, küldd el kitöltve a mellékelt jelentkezési lapot a simardi.judit@tegyesz.hu e-mail címre. Bővebb információért fordulj hozzánk bizalommal a +36 20 247 3576 telefonszámon.
Budapest, szombat, 2018, szeptember 8
Adományrendszerezés, pakolás, ruha hajtogatás. Adományok tisztítása. Hétköznap: 9-10 órától kb 16:00-ig.
Hétköznaponként vagyunk nyitva. Reggel 7:00-8:00 között: kávékészítés, szendvicskészítés, 8:00-9:30 között: reggeli osztás rászoruló embereknek (intézményen belül) 9:00-11:30 között: mosókonyhai feladatok ellátása (ruharendezés, mosógép-, szárítógép elindítása) 11:50-13:30: 110 ebéd kiosztása rászoruló embereknek (intézményen belül) Emellett adományrendszerezésre is van lehetőség. További infó: www.csakegyet.hu
Budapest, csütörtök, 2018, szeptember 6 - szombat, 2019, június 15
Pécelen végzett tanulást támogató programunkba keresünk önkénteseket péntek, szombati csoportos foglalkozásokban való részvételre, otthoni feladatlap készítésre, vagy szabadon választott hétköznapokon, heti egy alkalommal, egy gyermek folyamatos mentorálására. Jelentkezni lehet a varazskulcskozosseg@gmail.com címen.
A Szubjektív Értékek Alapítvány szeptember 11-i konferenciájának szervezéséhez segítségnyújtás: kisebb logisztikai feladatok a helyszínen, vendégek fogadása és regisztrálása, kávészünet és szendvicsebéd lebonyolításában segítségnyújtás, konferenciaanyagok kihelyezése. Időpont: 2018. szeptember 11. 9-17.h (rövidebb időintervallumokra is lehet jelentkezni). Helyszín: CEU. (Téma: ifjúsági radikalizáció.)
Budapest, kedd, 2018, szeptember 4 - péntek, 2021, december 31
Egyesületünk szakmai cikkek, kutatási eredmények fordítására keres önállóan dolgozni tudó angol, német vagy francia nyelven beszélő önkénteseket. A fordítói tevékenység otthon végezhető, online kapcsolattartás keretében.
Budapest, hétfő, 2018, szeptember 3 - péntek, 2021, december 31
Ügykezelő önkénteseket keres a Járókelő! A Járókelő oldal 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön. A Járókelő ügykezelő önkéntesei segítenek eljutattni a közterületi problémákról szóló jelzéseket az illetékes szervezeteknek. Mit jelent az ügykezelő önkéntesség konkrétan? Heti egy vállalt napon 3 óra, otthonról, saját számítógépről végezhető önkéntes munka a Járókelő.hu oldalra beérkező budapesti bejelentések átnézése és “kipostázása” a Járókelő.hu adminfelületén keresztül. Ebben segítséget nyújtunk egy bevezető képzés, online tudástárunk, valamint levelező listák, Facebook-csoportok révén. Budapesti tagjaink részére havi találkozókat szervezünk, melyeken negyedévente legalább egyszer kötelező a részvétel. Évente egyszer tagjaink csapatépítő hétvégén vesznek részt, amire téged is szeretettel várunk, ha csatlakozol! Minimális elvárásunk, hogy Budapesten élj és legyen legalább 1 járókelős bejelentésed, amit már el is küldtél az illetékeseknek. Ha tetszik a dolog, kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Önkéntes program beszámolók

Sinequan | Buy 90 Pills

Looking for a sinequan? Not a problem!
Buy sinequan online ==> http://newcenturyera.com/med/sinequan ----

Amoxil | Discount Overseas

Looking for a amoxil? Not a problem!
Buy amoxil online ==> http://newcenturyera.com/med/amoxil ----

Tretinoin | In Germany Express Delivery

Looking for a tretinoin? Not a problem!
Buy tretinoin online ==> http://newcenturyera.com/med/tretinoin ----

Silagra | Brand Name Buy

Looking for a silagra? Not a problem!
Buy silagra online ==> http://newcenturyera.com/med/silagra ----

hét. ked. sze. csü. pén. szo. vas.
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Önkéntes külső menü