Give and Gain Day 2017. - Adásnap

Kellemes napsütéses napon került megrendezésre a 2017. évi Adásnap Budapesten is. A Budapest 17. kerületében található Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium udvarán f9-től gyülekeztek az E-on Hungária, a KPMG, az SDL, a Vodafone Magyarország és a Vodafone SSB munkatársai, összesen több, mint 60-an, hogy amit csak lehet, egy nap alatt felújítsanak. Lelkesedésből nem volt hiány, így a tervezetten túl is sikerült feladatokat elvégezni.

Délutánra a szürke beton udvar színessé változott, zsákokba került a zöld hulladék, készült 4 új kanadai pad, 6 emelt ágyás, és megújult, megtisztult a mini madártani tanösvény is. A nap talán legkellemesebb pillanatai közé tartozott mikor az alsós napközis gyerekek délután álmélkodva nézték a színessé vált udvart, amit a mesevilághoz hasonlítottak. 

Köszönjük, hogy idén is együtt dolgozhattunk, és örömet szerezhettünk az ebbe az iskolába járó több, mint 900 diáknak! 

 

A budapesti programmal egy időben szintén az AdásNaphoz csatlakozott saját vidéki programjaival az E-on: Nyíregyházán, Győrben és Nagykanizsán szerveztek önkéntes programot.

A kezdeményezéshez kapcsolta  szemétszedési és faültetési programját a Grundfos is, mely az Éltex Kft-vel együtt Tatabánya egyik külterületét szépítette meg; illetve a GE Hungary, mely egy gyümölcsajándékozási programmal csatlakozott az idei Give And Gain Dayhez.

 

Jövőre is szeretettel várunk  mindenkit!  :)