Vállalati Önkéntes Program a Raiffeisen Bank munkatársaival 2011.

2011-ben ismét önkénteskedtek a Raiffeisen Bank munkatársai:

 

Fészek Egyesület központjában játékokat festettek, takarítottak az Önkéntesek. Az alapítvány a neveleőszülöknél gondozott gyerekek és édes szüleik közötti kapcsolattartást segíti ezen a helyen. 

 

Szeptember-Szegvár

Szeptember 16-án Raiffeisen Bank 20, lelkes alkalmazottja jelent meg Csongrád Megyei TEGYESZ Szegvári Lakásotthonban. A lakásotthon vezetője rövid bemutatkozás után, körbevezette az önkénteseket és elmondta, hogy milyen feladatok várnak rájuk.

A ház három erkélyének a korlátját kellett újrafesteni és az egyik oldali kerítés helyére újat építeni. Az önkénteseken kívül a Szegvári Önkormányzat három alkalmazottja, majd az iskolából hazatérő gyerekek is segítettek.

Az eligazítást követően gyorsan megkezdődött a munka, az önkéntesek szétszóródtak a ház és a telek területén. Az ebéd időpontjára sokat haladtak, az ebéd és a közös munka pedig lehetőséget adott a bank alkalmazottjainak arra,hogy jobban megismerkedjenek a lakásotthon lakóival. A korlát csiszolása és festése különösen gyorsan haladt, a kerítésépítéshez viszont komolyabb földmunkákra is szükség volt, abban az önkormányzati dolgozók segítették az önkénteseket.