Vodafone Önkéntes Közösség 2015-ben

2015-ben több okból kifolyólag is nagy mérföldkőhöz érkezett a közel 5 éve létrehozott Vodafone Önkéntes Közösség. A tavalyi évben közel 50 önkéntes programot valóísított meg a vállalat, amit úgy is írhatnánk, hogy majdnem minden héten önkénteskedtek valahol a Vodafone munkatársai. A másik fontos esemény pedig az Év Vállalati Önkéntes Program Díj elnyerése volt.

 

Gratulálunk a Vodafone és további sok sikeresen megvalósított önkéntes programot kívánunk a 2016-os évre is.

Nézzétek meg a programon készítet képeket!

 

Vodafone Önkéntes Közösségről:

A Vodafone Magyarország és a Vodafone Shared Service Centre Hungary munkatársai negyedévenként egy munkanapot pályázhatnak meg önkéntes munkavégzésre, és maguk dönthetik el, hogy milyen önkéntes tevékenységet végezzenek. Az önkéntes programok megvalósításához pénzbeli támogatás is igényelhető.

Jelenleg hét szervezettel tartunk fenn stratégiai partnerséget. A kiválasztás során fontos szerepet játszott, hogy a támogatottak csoportja és azok tevékenysége összhangban legyen a támogatást nyújtó Vodafone Magyarország Alapítvány céljaival, illetve, hogy az adott célcsoport és a szervezet valóban rászorult és együttműködő legyen. Önkéntes programjaink során a jövőben a kiválasztott szervezetekre kiemelt figyelmet fordítunk, így jobban meg tudjuk fogalmazni közös céljainkat, szorosabb kapcsolatot tudunk kiépíteni a szervezetekkel és hatékonyabban mérhetjük a közösen elért eredményeket is. Ezen kívül azt is szem előtt tartjuk, hogy a kiválasztott intézmény kisebb és nagyobb csoportok befogadására egyaránt alkalmas legyen, valamint hosszútávon ne csak kétkezi, hanem tudásalapú önkéntes munkákra is lehetőséget biztosítson.

 

További részletek:

http://www.vodafone.hu/vodafonerol/vallalati-felelossegvallalas/vodafone-a-tarsadalomert/dolgozoi-onkentesseg