2023 szeptemberében a Mentoring Across Borders partnerség képzési napokat szervez a szervezetek számára, hogy mentor pontokká válhassanak. A mentor pont olyan szervezet, amely idősebb embereket képez ki mentorokká, és egy online platformon keresztül párosítja őket fiatalabb tanítványokkal. Amennyiben az Ön szervezete érdeklődik a mentorálás kialakítása iránt, szeretettel várjuk angol nyelvű képzésünkön.

Bővebb információ a Mentor Pontokról itt található: Mentoring Across Borders honlap.

A képzési napokat a partnerségben részt vevő négy szervezet, az AGE Platform Europe, a CESES, a CEV és a Vol.To szervezi online és angol nyelven (egy rendezvényt olasz nyelven is), és részt vehet bármely, a projekt iránt érdeklődő szervezet.

A MAB képzési nap célja, hogy felkészítse az érdeklődő szervezeteket a Mentor Pont szerepének vállalására és a projekt kísérleti tevékenységeiben való részvételre. Bemutatásra kerülnek a Mentor Pontok jellemzői, szerepei és feladatai, valamint a MAB platform és azon anyagok bemutatása, amelyeket a Mentor Pontok a mentorok képzéséhez használhatnak.

A képzési napok második fordulójára decemberben kerül sor azon szervezetek számára, amelyek nem tudnak részt venni az első, szeptemberi időpontban.

Önkéntes program beszámolók

Nincs feltöltött beszámoló

hét. ked. sze. csü. pén. szo. vas.
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Önkéntes külső menü