Kihirdetésre került annak a öt szervezetnek a neve, mely az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) szervezésében november 20-án megvalósuló egy napos kreatív maraton keretében támogatást kapnak.

Köszönjük a KreatON – pro bono maraton felhívásra beküldött 47 db pályázó szervezetnek, a magas színvonalú anyagokat. Szívünk szerint mindegyik pályázatnak esélyt adtunk volna, de a november 20-i esemény keretei és az ügynökségek kapacitása határt szab lehetőségeinknek. Az ÖKA és a MAKSZ előzsűrizése és az eseménybe bekapcsolódó ügynökségek döntése alapján, az alábbi öt szervezet került kiválasztásra:

 

BAGázs Közhasznú Egyesület

Egy Csepp Figyelem Alapítvány

Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány

Skool / Technológiai Oktatásért Alapítvány

Slow Budapest Egyesület

 

Gratulálunk a kiválasztott szervezeteknek. Az előttünk álló időszakban az ő felkészülésüket igyekszünk segíteni, hogy a november 20-i esemény minden szempontból eredményes lehessen. Az esemény helyszíne a Design Terminál lesz. Köszönettel tartozunk a Design Terminálnak, hogy befogadta a programot és a többi támogatónak, hogy felajánlásaikkal segítik a program eredményes megrendezését: Bortársaság, Coca Cola HBC Magyarország, Fruccola Étterem, Vodafone Magyarország Alapítvány illetve a Bors, Gólem és a Rezer Ser Sörfőzdék.

 

A civil szervezetek által beküldött ötletek támogatását az alábbi ügynökségi csapatok vállalták fel: Artificial Group / Uniomedia, Isobar Budapest, Local Time PR / TEN, Springer & Jacopy, Young & Rubicam

 

Köszönettel tartozunk a kommunikációs ügynökségeknek, melyek idejüket és tudásunkat biztosítják a civil szervezetek által szorgalmazott ügyek szolgálatára. A nap keretében megvalósuló eredményekről a jövőben részletesen be fogunk számolni.

 

Örülünk, hogy a Pro Bono Hét keretében hirdethettük ki a nyertesek névsorát. A Hét egy nemzetközi kezdeményezés, mely a szakértelmen alapuló önkéntes tevékenységek jelentőségre kívánja felhívni a közvélemény figyelmét. A Hét magyarországi résztvevője az Önkéntes Központ Alapítvány, mely ilyen formán is szeretné a hazai pro bono kultúrát, minél több szakterületen erősíteni. A Hét programjai és célkitűzései megtalálhatóak a www.probonoweek.org oldalon.

 

 

További információ:

Kapcsolat: Gulyás - Balázs Zsófia, balazs.zsofia@onkentes.hu

Tel: 06-20-801-5777

Önkéntes program beszámolók

Nincs feltöltött beszámoló

hét. ked. sze. csü. pén. szo. vas.
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Önkéntes külső menü