Az MSD önkéntesei hajléktalanoknak segítettek

   A XI. kerületi Menedékház Alapítvány hajléktalanoknak nyújt ellátást, illetve családoknak biztosít átmeneti otthont. Ide érkezett az MSD Pharma 50 önkéntese, hogy segítsen a terület és az épület megszépítésében.

   Az önkéntesek több csapatban dolgoztak, rengeteg munkát elvégeztek a mai napon. A főépület melletti kis kertbe készített 12 magaságyásban az itt menedéket találók termesztenek majd fűszernövényeket és zöldségeket. A rengeteg faanyag lefestése, összeszerelése és geotextillel, mulccsal, földdel megtöltése hatalmas munka volt. Megújult a kukatárolót körülvevő kerítés is. A régi töredezett elemek helyére új kerítés került, a lazúrozás, összeszerelés egész napos munkát adott a csapatnak. Az ott lakók nagy örömére a főépület közösségi udvarára három új színes kanadai padot készítettek a cég dolgozói.

   A másik épületben folyosó és szobafestésre volt szükség, ide ukrán menekült családokat fogad be az alapítvány. A földszinti folyosó és négy szoba újult meg. A barátságosabb környezet kialakítása is fontos volt a mai napon, színesre festett autógumikba ültettek virágokat a cég munkatársai. A rengeteg elvégzett munka nagy segítség volt az alapítvány dolgozói és az itt menedéket találók számára.