A Silicon Labs önkéntesei dombon és bunkerben is jártak

kedd, 2022, június 7

A Silicon Labs önkéntes programjainak második helyszíne egy különleges természetvédelmi terület volt Csepelen. A Tamariska domb elkerített területe sok érdekességet rejt az odalátogatók számára.

Kerti munkákkal segítettek a Silicon Labs önkéntesei

kedd, 2022, május 31

A Silicon Labs május-júniusban négy önkéntes programot is vállalva, négy intézménynek nyújt segítséget. Ennek a fantasztikus felajánlásnak az első helyszíne volt a Vácrátóti Botanikus Kert, ahol egész évben sok tennivaló van.

Az E.ON önkéntes csapatai 3 városban is jártak

péntek, 2022, május 20

Az E.ON idén is kivette a részét a társadalmi felelősségvállalásból, önkéntes csapatai három városban tevékenykedtek: Kaposváron, Várpalotán és Pécsen segítettek egy-egy iskola udvarát felújítani.

A Joshnson&Johnson munkatársai a Gyurkovics EGYMI-ben ültettek

péntek, 2022, április 22

A Föld napja alkalmából a Johnson & Johnson munkatársai is önkéntes programon vettek részt. Az ő kedveszményezett helyszínük a 17. kerületi Gyurkovics Egymi volt, ahol az esős idő ellenére több száz tő virágot ültettek el, hogy szebbé tegyék a gyerekeknek a környezetet. 

Föld napja a Triviummal a Homoktövis suliban

péntek, 2022, április 22

A Föld napja alkalmából a Trivium Packaging Hungary Kft. munkatársai a Homoktövis iskolában ültettek cserjéket, virágokat. Újrahasznosítható papírdobozokból készítettek az elsős másodikos gyerekekkel virágtartót, ceruzatartót és madáretetőt. A nagyobbak pedig érdekes előadást hallgathattak környezetünk védelmének fontosságáról.