A Silicon Labs idei 3. önkéntes programja

   Hatalmas munkába fogott a Silicon Labs kb. 40 önkéntese a XIX. kerületi Mese-Vár Óvodában. Az integráló intézmény udvarára ráfért már a felújítás, a gyerekek és a pedagógusok nagy örömére a nagy létszámú csapat rengeteg feladatot elvégzett.  

   Többek között a billegő, balesetveszélyes homokozókeretek régi deszkái felújítva, új gerendákkal megerősítve kerültek vissza a helyükre. Az udvaron lévő régi asztalok és padok vidám, új színt kaptak. Az ovisokat emelt ágyásokban termesztett fűszernövényekkel és zöldségekkel nevelik a kert hasznosságára és a növények ismeretére. Ezeket a régi, korhadt ágyásokat is megjavították a Silabs önkéntesei, hogy az ősszel visszatérő ovisok folytatni tudják a „munkát”.

   Az udvar központi helyén lévő, rossz állapotban lévő falrésznek, melyet eddig inkább eltakartak, szakemberek által végzett előkészítés után, új életet varázsoltak a cég dolgozói: táblafestékkel bevont fatáblákat rögzítettek a felületre, melyre ezután az ovisok kréta alkotásai kerülhetnek fel. Egy régi kis játék konyhaszekrény is újjászületett csiszoló és lazúr segítségével.