A Business in the Community (BITC) brit üzleti szervezet által meghirdetett Give&Gain Day az Egyesült Királyságban a munkahelyi önkéntesség napja. Minden évben 2008 óta egyedülálló lehetőséget biztosít a vállalatoknak, hogy a közösségek érdekében tevékenykedjenek. 2011-ben a BITC globális szintre terjesztette ki a programot, melyhez elsők között csatlakozott a Hungarian Business Leaders Forum.”Magyarországon a HBLF 2011-ben, az Önkéntesség Európai Évében hirdette meg először az AdásNapot, melynek során 12 vállalat, 800 munkavállalója végzett önkéntes munkát.

 

Az elmúlt 5 év  tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy  egyre több vállalat gondolja és érzi úgy, hogy részesei szeretnének lenni a helyi közösségeket segítő globális kezdeményezésnek. 2016-tól a magyarországi AdásNap szervezését és lebonyolítását az Önkéntes Központ Alapítvány végzi.

 

Idén 2016. május 9-20. között kerül 6. alkalommal megrendezésre az  AdásNap.

 

Hogyan kapcsolódhat be?

 

  • Csatlakozzon a közös Adásnaphoz! 

Egy helyszín, egy cél, egy nap, több vállalat!

Szépítsük meg együtt a Vácrátóti Nemzeti Botanikus Kertet! Jelentkezési feltételekért és egyéb részletekért kattintson az alábbi linkre!

 

  • Vegyen részt vállalatával az AdásNapon!

Regisztrálja május 9-20 közöttre tervezett vállalati önkéntes programját a nemzetközi kezdeményezésre!

Valósítsa meg önállóan programját, küldjön nekünk beszámolót fotókkal!

 

 

  • Részt venne saját vállalatával, de  nincs ideje leszervezni?

Kérje az ÖKA ajánlatát egyéni vállalati önkéntes program szervezésre!

 

 

Részletekkel kapcsolatban keresse Farkas Emese (farkas.emese@onkentes.hu) vagy Gulyás- Balázs Zsófia (balazs.zsofia@onkentes.hu) kolléganőiket elérhetőségeiken, vagy kattintson a www.adasnap.wordpress.com weboldalra.